Over ons

Uw bedrijf runnen in de cloud, daar helpen we bij


In 2011 begon BizzCloud met een team van enthousiaste finance en it-medewerkers aan de bouw van slimme software die organisaties helpt om hun klanten effectief en efficiƫnt te bedienen. BizzCloud is stevig verankerd in populaire open source oplossingen, en biedt daarmee maatwerk functionaliteit via een makkelijk te bedienen platform, tegen de beste prijzen in de markt.

Ons team heeft tientallen jaren ervaring met crm, erp en projectmanagement en houdt van de dynamiek van kleinere organisaties. De snelle ontwikkelingen in de markt en van de technologie hebben grote invloed op starters en kleinere organisaties. Daarom is het goed om moderne informatiesystemen en werkwijzen toe te passen. BizzCloud maakt dat eenvoudig en voordelig mogelijk. Kleinere organisaties behouden zo hun concurrentievoordelen, en vergroten deze waar mogelijk.


BizzCloud helpt u om uw omzet en winst en de tevredenheid van uw klanten te vergroten.

 • implementatie

  We zijn expert op het gebied van projectimplementatie en leren u het beste uit BizzCloud halen.

 • ontwikkeling

  We zijn expert op het gebied van het ontwikkelen van apps voor zakelijke behoeften. Intuitief, slim en op maat voor uw zaak.

 • webdesign

  We zijn expert op het gebied van HTML-webdesign en voorzien u van een aangepaste template om BizzCloud te gebruiken voor uw website of e-commerce winkel.

 • SEO

  We zijn expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), om meer verkeer naar uw website te leiden.

Management Team

The management team and team members work hard to provide quality products and services.
Ewout ten Broek
Managing Director
Alexander van Uden
IT Director
Hans Swinkels
Country Manager
Science Park 400, 1098 XH Amsterdam Nederland
+31 020 894 3 849
KVK: 61681245