BizzCloud Boekhouding

Het complete systeem voor uw boekhouding, CRM en nog veel meer

Haal met BizzCloud boekhouding het maximale uit uw zaak. BizzCloud Boekhouding is meer dan een standaard systeem. Wij bieden u een volwaardig boekhoudsysteem waarmee u grip en controle krijgt over uw bedrijf, uw relaties en uw marketing. De kracht van BizzCloud Boekhouding komt tot uiting in de zeer ruime doch betaalbare standaard boekhoudfunctionaliteit die tot in detail kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. Zo past het laagdrempelige BizzCloud Boekhoudpakket als een warme goed passende jas over uw bedrijfsprocessen en merkt u als ondernemer direct na de implementatie de voordelen.

De voordelen op een rijtje

Handig in gebruik

BizzCloud boekhouding is intuitief in gebruik. Zo kunt u direct van start en is het eenvoudig om uw boekhouding op te zetten. Maar het is meer dan dat, zo kunt u ook direct aan de slag met CRM en marketing tools.

Inclusief CRM

Naast uw boekhouding is het ook van belang om over de juiste marketing tools te beschikken. Zo is de CRM module een ideaal startpunt naast uw relatiebeheer heeft u de beschikking over integratie met social media en kunt u eenvoudig nieuwsbrieven samenstellen en versturen.

Toekomstgericht

We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieen. Zo hebben we al de nodige functionaliteit verwerkt in apps zodat u altijd en overal direct inzicht heeft. Ook is het mogelijk om uw rittenadministratie efficient te administreren.

BizzCloud groeit met u mee

Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit.

Werk samen met uw accountant

Als ondernemer wilt u ondernemen en kan het zo zijn dat u de boekhouding uitbesteedt, BizzCloud boekhouding geeft u de mogelijkheid om uw accountant mee te laten kijken zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden.

Krijg direct grip en controle

Met BizzCloud Boekhouding bent u in staat om real-time statistieken en consolidaties te genereren over al uw bedrijven zonder het gedoe van de integratie van verschillende applicaties.

BizzCloud Boekhouding abonnementen

BizzCloud boekhouding en crm
zonder beperking

7.50

/ pm
 • Heel compleet want onbeperkt:
  aantal transacties, factureren, bankmutaties, debiteuren, crediteuren, vestigingen, kostenplaatsen, etc
 • Vaste activa administratie
 • Meertalig en meerdere valuta
 • Facturering, Verkoop en CRM
 • Marketing en nieuwsbrieven
 • Dashboards en bedrijfsanalyses
 • Email en Interne chat
 • Gratis technisch support
 • 1 Hoofdgebruiker
 • Gratis account voor boekhouder
 • Extra gebruiker € 7.50 pm
 • Extra modules zoals voorraden, projecten en uren vanaf € 5.00 ps
gratis aanmelden

Wij bieden u een volledig boekhoudpakket inclusief marketing en relatiebeheer. U kunt het pakket altijd uitbreiden met voorraadbeheer, productie, kassa's enz... We zijn op klantbasis in staat om maatwerk te leveren dus mocht er iets missen of u heeft aanvullende wensen neem dan contact met ons op. Uw accountant kan gratis met u meekijken en zo nodig wijzigingen doorvoeren zodat u zich kunt richten op ondernemen.

lees meer over boekhouding