BizzCloud E-commerce

Het complete e-commerce systeem voor uw online verkoop, inkoop, crm, voorraad en nog veel meer

Haal met BizzCloud e-commerce het maximale uit uw zaak. De productcatalogus functies en prachtige product omschrijving pagina's zijn overtuigend en makkelijk te gebruiken. De e-commerce module is full-featured en integreert volledig met andere modules zoals crm, point-of-sale / kassa, voorraadbeheer en boekhouding. Uw e-commerce site is volledig klantgericht en super makkelijk te gebruiken.

De voordelen op een rijtje

Handig in gebruik

BizzCloud e-commerce is intuitief in gebruik. Zo kunt u direct van start en is het eenvoudig om uw e-commerce site op te zetten. Maar het is meer dan dat, doormiddel van integratie met uw voorraad en kassa weet u altijd wat u wel of niet kunt verkopen.

Maak geweldige productpagina's

De unieke methode van 'inline bewerken' en bouwblokken maakt het creëren van productpagina's verrassend eenvoudig. Zo kunt u direct omschrijvingen, prijzen aanpassen en doormiddel van bouwblokken kunt snel uw productpagina's aanmaken.

Toekomstgericht

We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieen. Zo is uw e-commerce site modern en responisive zodat de e-commerce site op elk apparaat juist wordt weergegeven.

BizzCloud groeit met u mee

Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit.

Verhoog uw omzet per verkoop

De ingebouwde cross-selling functie biedt u de mogelijkheid om extra producten aan te bieden die betrekking hebben op de producten in de winkelwagen. De upselling tool laat bezoekers soortgelijke, maar duurdere producten uit uw database zien.

Geintegreerde facturatie en boekhouding

Produceer klantfacturen in slechts een paar klikken. Controleer verkopen in real time en gebruik BizzzCloud's krachtige rapportagemogelijkheden om slimmere beslissingen te nemen en verbeter uw online winkel efficiency.

BizzCloud Ecommerce

BizzCloud ecommerce
zonder beperkingen

27.50

/ pm
 • Heel compleet want onbeperkt:
  Aantal webshops en produkten, aantal voorraad en inkoop transacties, voorraadlocaties, barcodes, produkt varianten, factureren, leveranciers, automatische bestelregels, etc
 • Volledige boekhouding
 • Meertalig en meerdere valuta
 • Facturering, Verkoop en CRM
 • Marketing en nieuwsbrieven
 • Dashboards en bedrijfsanalyses
 • Email en Interne chat
 • Gratis technisch support
 • 1 Hoofdgebruiker
 • Gratis account voor boekhouder
 • Extra gebruiker € 7.50 pm
 • Extra modules zoals voorraad, projecten en uren vanaf € 5.00 ps
gratis aanmelden

U kunt onbeperkt gebruik maken van BizzCloud ecommerce. Volledig geintegreerd met facturatie, inkoop, en voorraad. Vergeet synchronisatie problemen tussen verschillende software oplossingen. We zijn op klantbasis in staat om maatwerk te leveren dus mocht er iets missen of u heeft aanvullende wensen neem dan contact met ons op.

lees meer over e-commerce