BizzCloud Voorraadbeheer

Het complete systeem voor uw voorraad, inkoop, facturatie, boekhouding, CRM en nog veel meer

Verbeter met BizzCloud voorraadbeheer uw prestaties en procestijd. BizzCloud voorraadbeheer is meer dan een standaard module. Wij bieden u een volwaardig voorraadbeheer systeem waarmee u grip en controle krijgt over uw actuele voorraadstanden, volg in detail alle voorraad verplaatsingen en krijg een duidelijk beeld wat er met een specifiek product of levering is gebeurd. De kracht van BizzCloud Voorraadbeheer komt verder tot uiting in de flexibiliteit waarmee u diverse voorraadlocaties kunt definieren. Zo kunt u efficient voorraden verplaatsen en complexe processen zoals drop-shipping en cross-docking vanuit een simpele interface beheren. Vanuit duidelijke rapportages en dashboards kunt u uw magazijn efficient analyseren om resultaten te verbeteren.

De voordelen op een rijtje

Handig in gebruik

BizzCloud voorraadbeheer is intuitief in gebruik. Zo kunt u direct van start en is het eenvoudig om uw voorraad op te zetten. Maar het is meer dan dat, zo kunt u eenvoudig inkoop combineren en automatisch inkoopfacturen naar uw leveranciers versturen.

Verlaag uw voorraad niveau en vermijd leveringsproblemen

Verlaag uw voorraad terwijl u altijd kunt blijven leveren! Voorraad is volledig geïntegreerd met de inkoop module, zodat u automatisch aanvragen kunt doen bij uw leveranciers wanneer uw voorraadniveau te laag is.

Toekomstgericht

We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieen. Zo kunnen we een app ter beschikking stellen waarmee u uw voorraad kunt managen vanaf uw telefoon of bijvoorbeeld een Motorola MC3200 scanner.

BizzCloud groeit met u mee

Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit.

Maak gebruik van geautomatiseerde funties

Beheer complexe processen zoals drop-shipping, cross-docking, en meerdere magazijnen doormiddel van een paar kliks. Met BizzCloud voorraad is dit direct geintegreerd in het systeem.

Krijg direct grip en controle

Met BizzCloud voorraadbeheer bent u in staat om real-time statistieken en rapportages te genereren over alles wat er met uw producten is gebeurt zo worden alle voorraadveplaatsingen duidelijk en overzichtelijk in kaart gebracht.

BizzCloud voorraadbeheer

BizzCloud voorraadbeheer
zonder beperkingen

17.50

/ pm
 • Heel compleet want onbeperkt:
  aantal voorraad en inkoop transacties, voorraadlocaties, barcodes, produkt varianten, factureren, leveranciers, automatische bestelregels, etc
 • Volledige boekhouding
 • Meertalig en meerdere valuta
 • Facturering, Verkoop en CRM
 • Marketing en nieuwsbrieven
 • Dashboards en bedrijfsanalyses
 • Email en Interne chat
 • Gratis technisch support
 • 1 Hoofdgebruiker
 • Gratis account voor boekhouder
 • Extra gebruiker € 7.50 pm
 • Extra modules zoals e-commerce, projecten en uren vanaf € 5.00 ps
gratis aanmelden

U kunt onbeperkt gebruik maken van BizzCloud voorraadbeheer. Krijg grip op uw voorraad en combineer dit met inkoop en boekhouding alles vooledig geintegreerd in 1 oplossing. We zijn in staat om op klantbasis maatwerk te leveren dus mocht er iets missen of u heeft aanvullende wensen neem dan contact met ons op.

lees meer over voorraadbeheer