BizzCloud Productie Management

Het complete systeem voor uw productie processen, verkoop, inkoop, voorraad en nog veel meer

Haal met BizzCloud productie het maximale uit uw zaak. BizzCloud Productie Management is meer dan een standaard module. Wij bieden u een volwaardig productie management systeem waarmee u grip en controle krijgt over uw productie processen, planning en knelpunten binnen het productieproces. De kracht van BizzCloud Productie Management komt verder tot uiting in de flexibiliteit waarmee u orders kunt plannen op basis van inkoop, prognoses en klantvraag. De productie module stelt u in staat om op uw eigen manier productie en werkopdrachten te organiseren. Verwerk aankomende orders vanuit de lijstweergave, controleer de planning in de kalenderweergave en bewerk de voorgestelde planning in de Gantt-weergave.

De voordelen op een rijtje

Handig in gebruik

BizzCloud productiemanagement is intuitief in gebruik. Zo kunt u direct van start en is het eenvoudig om uw productieprocessen op te zetten. Maar het is meer dan dat, zo kunt u eenvoudig productieroutes definieren en uw resources plannen.

Beheer capaciteit en los knelpunten snel op

Definieer productieroutes en plan uw resources. Identificeer snel de benodigde middelen en knelpunten, zodat uw productie kan voldoen aan de geplande leveringsdata. Bewerk handmatig alle operaties in elk stadium van het proces.

Toekomstgericht

We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieen. Zo zijn we bezig met het bouwen van een app, zodat u altijd en overal direct inzicht heeft in uw productieprocessen.

BizzCloud groeit met u mee

Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit.

Werk met lijst, kalender of gantt chart weergaves

BizzCloud productie stelt u in staat om uw productie en werkopdrachten te organiseren zoals u dat wilt. Verwerk aankomende orders vanuit de lijstweergave, controleer in de kalenderweergave en bewerk de voorgestelde planning in de Gantt-weergave.

Geavanceerde analyses voor voorraad en productie

Met BizzCloud Productie Management bent u in staat om real-time statistieken en rapportages te genereren over de actuele voorraadstanden in relatie met de fases van de diverse productie activiteiten.

BizzCloud Productie Management

BizzCloud Compleet met
Produktie Management

37.50

/ pm
 • Heel compleet want onbeperkt:
  resource planning, productie routes, aantal voorraad en inkoop transacties, voorraadlocaties, barcodes, produkt varianten, factureren, leveranciers, automatische bestelregels, etc
 • Volledige boekhouding
 • Meertalig en meerdere valuta
 • Facturering, Verkoop en CRM
 • Marketing en nieuwsbrieven
 • Dashboards en bedrijfsanalyses
 • Email en Interne chat
 • Gratis technisch support
 • 1 Hoofdgebruiker
 • Gratis account voor boekhouder
 • Extra gebruiker € 7.50 pm
 • Extra modules zoals e-commerce, projecten en uren vanaf € 5.00 ps
gratis aanmelden

U kunt onbeperkt gebruik maken van BizzCloud productiemanagement. Volledig geintegreerd met verkoop, inkoop, voorraad modules en toepassingen om de productie en resource planning accuraat te maken. De boekhoud integratie stelt u in staat om direct uw omzet en kosten van uw productieprocessen in te zien. We zijn op klantbasis in staat om maatwerk te leveren dus mocht er iets missen of u heeft aanvullende wensen neem dan contact met ons op.

lees meer over productiemanagement