BizzCloud Urenregistratie

Het complete systeem voor uw urenregistratie, facturatie, boekhouding, CRM en nog veel meer

Haal met BizzCloud urenregistratie het maximale uit uw zaak. BizzCloud Urenregistratie is meer dan een standaard module. Wij bieden u een volwaardig urenregistratiesysteem waarmee u grip en controle krijgt over bestede uren en vandaaruit kunt factureren. De kracht van BizzCloud Urenregistratie komt verder tot uiting in combinatie met projecten en taken. Werknemers boeken dan hun uren op taken waardoor deze automatisch worden opgenomen in het urenoverzicht zo houdt u overzicht over geschreven en begrote uren. Natuurlijk is het mogelijk om de urenregistratie los te gebruiken en vanuit de uren direct te factureren.

De voordelen op een rijtje

Handig in gebruik

BizzCloud urenregistratie is intuitief in gebruik. Zo kunt u direct van start en is het eenvoudig om uw urenregistratie op te zetten. Maar het is meer dan dat, zo kunt u eenvoudig uren factureren en de productiviteit van werknemers bijhouden.

Combineer uren met facturatie, boekhouding en CRM

Naast het bijhouden van uren is het ook van belang uren te factureren, zo kunt u vanuit 1 overzicht facturen aanmaken aan de hand van de bestede uren. Indien gecombineerd met projectadministratie is het nog efficienter om projecten en taken te factureren en te voorspellen wanneer projecten zijn afgerond.

Toekomstgericht

We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieen. Zo hebben we al de nodige functionaliteit verwerkt in een urenregistratie app, zodat u altijd en overal direct inzicht heeft. Ook is het mogelijk om via een app uw uren altijd en overal te registreren.

BizzCloud groeit met u mee

Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit.

Werkt samen met projectbeheer

De BizzCloud urenregistratie werkt samen met projectbeheer. Zo kunt u efficient uren op taken registreren om deze vervolgens te factureren. Ook is het mogelijk om zo voorspellingen te doen wanneer projecten zijn afgerond.

Krijg direct grip en controle

Met BizzCloud Urenregistratie bent u in staat om real-time statistieken en rapportages te genereren over alle geschreven uren uitgesplitst per werknemer zonder het gedoe van de integratie van verschillende applicaties.

BizzCloud Urenregistratie

BizzCloud urenregistratie
zonder beperkingen

17.50

/ pm
 • 5 gebruikers voor de urenmodule kunnen onbeperkt uren registreren, eventueel op klanten en service items
 • Facturering, Verkoop en CRM
 • Marketing en nieuwsbrieven
 • 1 Hoofdgebruiker
 • Gratis account voor boekhouder
 • Complete boekhouding met onbeperkt:
  aantal transacties, factureren, bankmutaties, debiteuren, crediteuren, vestigingen, kostenplaatsen, etc
 • Meertalig en meerdere valuta
 • Dashboards en bedrijfsanalyses
 • Email en Interne chat
 • Gratis technisch support
 • Extra gebruiker € 7.50
 • 5 Extra gebruikers urenmodule € 10.00
 • Extra modules zoals voorraden en inkopen vanaf € 5.00 ps
gratis aanmelden

U kunt onbeperkt gebruik maken van de BizzCloud urenregistratie. Krijg grip op bestede uren en nog te bestede uren doormiddel van de begrote uren. Factureer direct al uw uren aan de klant. We zijn op klantbasis in staat om maatwerk te leveren dus mocht er iets missen of u heeft aanvullende wensen neem dan contact met ons op.

lees meer over projectmanagement