Configuraties

3 manieren om uw kassa op te zetten

BizzCloud kassa - Laptop configuration
BizzCloud kassa - Tablet configuration
BizzCloud kassa - Industrial touchscreen configuration
PC & laptop

U kunt de kassa op uw laptop of pc in een webbrowser gebruiken, dit is de goedkoopste oplossing. Usb barcode scanners kunt u aansluiten op uw pc of laptop. Bonnen kunt u printen vanuit uw browser naar uw eigen printer

Extra hardware zoals een weegschaal of ESC/KASSA printers kunnen worden gebruikt doormiddel van een Kassabox

iPad of Android tablet

Tablets nemen minder ruimte in en zijn handig door gebruik te maken van een touchscreen. Ook zijn ze mobiel zodat u er makkelijk mee door uw winkel kunt wandelen. Of u kunt de tablet op uw verkooppunt plaatsen in een standaard welke u kunt beveiligen tegen diefstal.

Bluetooth barcode scanners en netwerk printers worden standaard ondersteund, USB barcode scanners, printers, enz. worden ondersteund doormiddel van een Kassabox.

Industrieel touchscreen

Moeilijk kapot te krijgen of te stelen, industriele touchscreens zijn de juiste oplossing voor restaurants en cafes met veel medewerkers en klanten. BizzCloud kassa is compatible met deze hardware aangezien het vergelijkbaar is met een Laptops of PC.

De kassabox

De cross-platform hardware oplossing

BizzCloud - Cross platform hardware solution
Wat is een kassabox?

De kassabox is een klein kasje wat er voor zorgt dat u al uw hardware kunt connecten met uw (PC, Mac, Linux, iOS, Android ) apparaat. Het maakt de setup eenvoudig en scheelt in de kosten

Makkelijk op te zetten

Sluit uw hardware aan ( Scanner printer kassalade weegschaal enz ) op de kassabox en sluit de kassabox aan op uw netwerk. Herstart uw BizzCloud kassa, en uw hardware is klaar voor gebruik.

Open source hardware

De kassabox is gebaseerd op het Raspberry-Pi platform en is gemaakt van OpenSource Software en Hardware. U kunt de kassabox bij ons bestellen.

Verlaag uw kosten

Ipads en android tablets hebben vaak geen usb aansluiting waardoor u geen scanner of printer kunt aansluiten, u moet dan bluetooth apparaten aanschaffen wat weer meer kosten met zich mee brengt. Deze apparaten zijn veel duurder dan de soortgelijke usb apparaten. Door uw usb apparaten aan te sluiten op de kassabox scheelt dit dus aanzienlijk in de kosten

Koop de kassabox

De kassabox is beschikbaar in onze Webshop.

Bekijk de prijzen

Barcode Scanners

BizzCloud kassa werkt met de meeste USB Barcode Scanners, welke zijn geconnect met de kassabox of direct met uw computer.

Wij kunnen barcode scanners leveren tegen aantrekkelijke prijzen, deze zijn gebruikt voor demo of ontwikkeldoeleinden en in uitstekende staat Webshop.

BizzCloud kassa - Honeywell Eclipse

Bonprinters

EPSON TM-T20

BizzCloud kassa - Epson TM-T20

EPSON TM-T88

BizzCloud kassa - Epson TM-T88

Star TSP650II / USB interface only

Met de kassabox

De kassabox is compatible met alle populaire modellen,
de EPSON TM-T20, de EPSON TM-T70, de EPSON TM-T88 en de Star TSP650II.

Support voor andere printers kunnen worden toegevoegd indien nodig

Op uw PC

BizzCloud kassa kan printen naar iedere printer die compatible is met uw browser. Dit zijn de meeste inkjet, laser en thermal printers, welke met usb of het netwerk verbonden zijn.

We bevelen de kassabox aan voor een makkelijke setup en snellere verwerking van uw orders

Kassalades

BizzCloud kassa kan omgaan met ieder EPSON compatible kassalade. Kassalades kunnen handmatig worden geopend of doormiddel van de BizzCloud kassa.

De kassabox is noodzakelijk om de kassalade aan te sturen

BizzCloud kassa - Metapace K-2

Weegschaal

De kassabox stelt de BizzCloud kassa in staat om te integreren met electronische weegschalen. Het gewicht wordt direct vanuit de weegschaal doorgezet naar de BizzCloud kassa

BizzCloud Kassa